Beta Heart kosttilskud er godt for hjertet

Naturlige ernæringsprodukter, fyldte med essentielle vitaminer og næringstoffer

Herbalife er global leder i ernæring, med over 40 års erfaring i at udvikle den bedste måltidserstatningsshakes og kosttilskud. Herbalife’s produkter er designet til at hjælpe dig at opnå dine mål, og det der gør os unikke er vores evigt-voksende fælleskab. Vores netværk af distributører spanner hele verdenen og står klar til at hjælpe dig på din vej til bedre ernæring.

Vores fantastiske shakes

Uanset om du vil generelt bedre næring, nå din sunde idealvægt eller forbedre dit fitness-niveau, er vores høj-kvalitets protein shakes videnskabeligt designet for dine behov. Vores Formula 1 shake er en komplet og sund måltid som indeholder det perfekte mængde protein, kulhydrater og essentielle mikronæringstoffer.

Personlig coaching

At foretage sunde valg og forbedre sine spisevaner er ikke nemt. Det er en proces som tager tid og motivation.

Det er her hvor jeg, din Herbalife coach kan virkelige gøre en forskel. Med personaliseret rådgivning og support, vil jeg arbejde sammen med dig så du kan gøre dine mål til virkelighed.

Skal jeg hjælpe dig?

Udfyld formularen nedunder og jeg vender tilbage til dig inden 24 timer.

Produkterne

Indre ernæring

Lækker smoothie med frugt og Herbalife

Herbalife har produkter til forskellige formål og det geniale er at kosten kan strikkes sammen til netop din krop.

Først har vi den basisernæring som alle skal have for en sund krop og energi.

Som sagt er denne basisernæring personligt tilpasset til din krop og dine behov så du sikres optimal ernæring i færrest kalorier.

Målrettet ernæring er når du enten har underskud på et område af din ernæring, skal have et boost på et område eller hvis du har et eller andet kondition som kan forbedres med målrettet indtag af kosttilskud.

Vi starter altid med basisernæring og så sætter målrettet ind – hvis det er behov for det. Og basisernæringen skal altid være på plads – altå så længe du har lyst til være sund og have overskud.

Herbalife 24

Herbalife 24 er en serie af ernæringsprodukter til udøvere af sport eller dem som er meget aktive og dyrker meget sport.

Desværre er denne serie ikke tilgængelig i Danmark. Suk.

Vi krydser fingre for at der bliver åbnet op for serien, fordi den indeholder ikke nogen farlige stoffer – tvært imod – den er som Herbalife’s andre produkter, naturlige og af højeste kvalitet.

Ydre ernæring

Ved du hvad din krops største organ er?

Ja, det er rigtigt, det er din hud!

Herbalife’s ydre ernæring er alle de produkter vi skal bruge som går udenpå vores krop.

Vi har alt til personlig pleje:

Aloe serien

Herbal Aloe hud- og kropspleje

6 produkter til personlig pleje. Uden parabener og sulfater, hvilket gør den så mild, at den kan anvendes af alle hver dag!

Indeholder creme, shampoo, conditioner og mere.

Skin serien

Herbalife er eksperter i ernæring og tilbyder eksperternæring til din hud. Hudplejen mere end 15 vitaminer og plantebaserede ingredienser, er fyldt med en masse gode ting, som beriger din hud hver dag og er med til at give optimale resultater.

Indeholder fugtcreme, rensere (cleanser), toner og mere.

Det er mennesker som gør forskel

I Herbalife så er det os, som hjælper hinanden til at nå succés. Ikke kun med produkterne, men også den livsstil vi gerne vil have. Vi motiverer hinanden til at være den bedste udgave af os selv.

Når du køber et produkt i butikken, er det stadig op til dig at være motiveret og huske at indtage produktet, samt undgå de mindre gode sager. Fordi når du skal ændre på dine spisevaner eller livsstil, så skal du ikke blot tilføje nye ting. Der er som regel nogle ting som du ved at du skal lade være med hvis du vil opnå dine ønskede resultater.

Vi er her for dig, og du får hurtigt en succésoplevelse som giver dig brændstof til at fortsætte og nå endnu bedre resultater!

Filosofi

Alle skal have mulighed for god ernæring, være sund og rask og have energi og overskud.

I 40 år har Herbalife hjulpet folk med sin ernæring og deres produkter virker fantastisk godt.

Uovertruffen kvalitet

Herbalife har sine egne marker og fabrikker så de kan styre minutiøst kvaliteten af deres produkter. Helt fra markerne til dit hjem er de højeste standarder for kvaliteten. Ernæringsprodukterne er testet hele 7 gange undervejs til dig og opbevaret ved nøjagtige betingelser.

Jeg har aldrig set “pulver” som i Herbalife’s produkter.

I andre produkter, ligesom proteinpulver, er pulveret meget “støvet” og ensartet. I Herbalife’s produkter er pulveret mere naturligt i konsistens og Herbalife anbefaler også at man lige ryster bøtten hver gang man bruger den. De har nemlig gjort det således at du skal få præcis den næring du skal have, i hver eneste ske.